Restaurant

Kom forbi vores restaurant på Udby Kro i Lundby og få et lækkert og velfortjent måltid. Vi tilbyder en bred vifte af klassiske danske retter og mere til. Vores sortiment strækker sig fra brunch til aftensmad med et hav af muligheder.

Leder i efter en restaurant i Lundby nær Vordingborg eller Næstved er vi det optimale valg. Som kro ligger vi nær en masse flot og lækker natur så efter du er færdig med dit måltid har du mulighed for at skylle efter med en idyllisk og lækker gåtur i den danske natur.

Åbningstider

Restauranten og kroen er åben for servering på følgende tidspunkter:

  • Mandag - Onsdag: Lukket (Åben efter aftale og for overnattende)
  • Torsdag - Fredag: 12.00 - 21.00
  • Lørdag - Søndag: 10.00 - 21.00

Åben alle dage for selskaber iflg. aftale

Bestil mad fra restaurant

Ønsker du lækker mad til dit arrangement kan vi også være behjælpelige med levering af mad ud af huset til selskaber i alle størrelser. Har du ikke et stort selskab men ønsker blot lækker mad tilbyder vi også ordinær take away. Så ønsker du at nyde maden i eget hjem eller udenfor på en dejlig sommerdag kan vi også hjælpe dig.

Mere om mad ud af huset

 

Selskabsmenu

Bestiller du med fra vores restaurant til en selskab eller arrangement, tilbyder vi også muligheden for at vælge fra vores mange selskabsmenuer som vi selv har sammensat. Foretrækker du selv at strikke din egen selskabsmenu sammen eller har du allergi problemer med nogle retter, kan du naturligvis også altid kontakte os og selv vælge forret, hovedret osv.

Mere om selskabsmenuer

 

Få mad i og udenfor restauranten

Kunne du tænke dig et af vores mange lækre retter er du altid velkommen til at komme forbi vores hyggelige lille kro. Vi glæder os altid over hyggeligt selskab og sultne kunder. Foretrækker du at spise hjemme kan du kontakte os på telefon 26 39 49 87 og bestille din mad nu.

Har du et arrangement i fremtiden hvor du kunne tænke dig mad ud af huset fra vores restaurant kan du også ringe på 26 39 49 87 for en samtale om menuen og mængden. Du kan også skrive en mail til os på udbykro@gmail.com eller ved brug af vores kontaktformular. Så vender vi tilbage snarest muligt.

Kontakt os