Overnatning

Udby Kro tilbyder vi overnatning på kroen i Lundby, mellem Næstved og Vordingborg, har du brug for et sted at overnatter, står vi altid klar med hyggelige værelser og god service. Vores tilbud gælder for alle rejsende og lokale. Om du kommer langvejs fra til et nærliggende arrangement eller blot er på vej gennem lokalområdet og har brug for et sted at sove, gør ingen forskel for os. Vores værelser står altid til rådighed, til dig der har brug for dem.

Hvad koster en overnatning?

Vi har flere forskellige tilbud på overnatninger med forskelligt tilbehør. Afhængig hvad du ønsker til dit ophold kan priserne variere fra 350 - 750,- kr. Du kan se specifikke priser på tilbud herunder og vælge den løsning der passer bedst til dig.

  • 350.- kr. pr. person for overnatning og let morgenmad.
  • 450.- kr. pr person for overnatning med brunch.
  • 650.- kr. pr. person for overnatning, let morgenmad og aftensmad med 1 drikkelse.
  • 750.- kr. pr. person for overnatning, let morgenmad, madpakke, termokande med kaffe og aftensmad med 1 drikkelse.

Har du nogle spørgsmål med hensyn til vores tilbud eller andet er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

 

Kro ophold i smukke omgivelser

Under dit ophold hos os kan du nyde alt det bedste den danske natur har at byde på. Vi ligger nær vandet og skove, så du har god mulighed for at tage en hyggelig gåtur og opleve lokalområdet til det fuldeste.

Kontakt os i dag

Ønsker du at leje et værelse hos os på Udby Kro kan du kontakte os allerede i dag på telefon 26 39 49 87 og booke dit ophold med det samme. Du har også mulighed for at skrive til os på e-mail udbykro@gmail.com eller benyt dig af vores kontaktformular med din efterspørgsel af et værelse. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi anbefaler at være i god tid da vi ikke altid kan garantere ledige værelser.