Buffet og kolde borde (min. 20 couverter)
Udby buffet:
Laksesalat m/tomater,
Frikadeller med surt
Røget laks m/ urtecreme
Kyllingespyd m/ krydderurter
Flæskesteg hertil rødkål
Okseculotte med peberrodssalat
Pastasalat m/blå ost, valnødder, pærer og rucola
Honning marineret rodfrugter
Små stegte kartofler m/urtesmør og havsalt
Brie, skiveost, flødeost og krydderost m/kiks og flute
295.00 pr. couvert.
Buffet 1:
Varmrøget laksecreme, frikadeller,
Fersk røget laks, brød og dressing
Tyndstegsfilet - skinke - kalkun
Flødestuvede kartofler, pommes, rødløgssalat m/ tranebær, tomatsalat, coleslaw, pastasalat, broccolisalat, salat himmelblå, dressing og sauce, hjemmebagt fransk landbrød
Ostefad, frugt og kiks - hjemmelavet is m/ vafler - hindbærfromage på nøddebund
295.00 pr. kuvert.
Buffet 2:
Marinerede sild, kryddersild, karrysild
Fiskefilet m/ citron og remoulade
Fersk røget laks m/ asparges og røræg
Tarteletter m/ høns i asparges, hjemmelavet leverpostej m/ champignon og bacon, lun ribbenssteg m/ rødkål, lun mørbradbøf m/ surt
Roastbeef m/ revet peberrod, ristet løg og surt
Ostefad m/ frugt og kiks, fransk landbrød
288.00 pr. kuvert.
Buffet 3:
Varmrøget laksecreme, lakserulle m/ dressing
lammekølle m/ svampe - porreragout
Landskinke m/ grønsags stuvning
Andebryst m/ div. tilbehør
Oksefilet m/ smørstegte timiankartofler
Grønsagstærter og mixed salat
Brie og div. oste, blandet landbrød
288.00 pr. kuvert.
Luksus Buffet:
Gravede laks med rævesovs, kanapèer
Orangemarineret hellefisk serveres med lakserogncreme
Små lune pirogger med skaldyr og varmrøget laksecreme
Kalkunbryst med grønsagsgratin
Broccolisalat med ristede bacontern
Helstegt oksekød serveret med hvidløg/ estragon bagte tomater
kalveculotte med rosmarin ovnbagte honning marineret rodfrugter
Chokoladekage med bær og flødeskum
Petit four ass.
5 slags oste med marinerede valnødder
Frisk frugt
365.00 pr. kuvert.