Buffet og kolde borde (min. 20 couverter)

Udby buffet:

Laksesalat m/tomater, 
Laksefrikadeller m/ krydderurter
Røget laks m/ urtecreme
Kyllingespyd m/ krydderurter
Svinekam, hertil rødkål
Okseculotte med peberrodssalat
Pastasalat m/blå ost, valnødder, pærer og rucola
Marinerede gulerødder m/spidskommen, honning og timian
Små stegte kartofler m/urtesmør og havsalt
Brie, skiveost, flødeost og krydderost

295.00 pr. couvert.

Buffet 1:

Varmrøget laksecreme, frikadeller, 
Fersk røget laks, hjemmebagt brød og dressing
Tyndstegsfilet - skinke - kalkun
Flødestuvede kartofler, pommes risoli, rødløgssalat m/ tranebær, tomatsalat, coleslaw, pastasalat, broccolisalat, salat himmelblå, dressing og sauce, hjemmebagt fransk landbrød
Ostefad, frugt og kiks - hjemmelavet is m/ vafler - hindbærfromage på nøddebund

295.00 pr. kuvert.

Buffet 2:

Marinerede sild, kryddersild, hjemmelavet karrysild
Fiskefilet m/ citron og remoulade
Fersk røget laks m/ asparges og røræg
Tarteletter m/ høns i asparges, hjemmelavet leverpostej m/ champignon og bacon,                                                                             lun ribbenssteg m/ rødkål, lun mørbradbøf m/ surt
Roastbeef m/ revet peberrod, ristet løg og surt
Ostefad m/ frugt og kiks, fransk landbrød

288.00 pr. kuvert.

Buffet 3:

Varmrøget laksecreme, lakserulle m/ dressing
lammekølle m/ svampe - porreragout
Landskinke m/ grønsags stuvning
Andebryst m/ portvinssky og cornichoner
Oksefilet m/ smørstegte timiankartofler
Grønsagstærter og mixed salat
Brie m/ cognac og nødder, hjemmebagt fransk landbrød

288.00 pr. kuvert.

Luksus Buffet:

Gravede laks med rævesovs, kanapèer
Orangemarineret hellefisk serveres med lakserogncreme
Små lune pirogger med skaldyr og varmrøget laksecreme
Kalkunbryst med grønsagsgratin
Broccolisalat med ristede bacontern
Helstegt oksekød serveret med hvidløg/ estragon bagte tomater
kalveculotte med rosmarin ovnbagte rodfrugter
Chokoladetærte med flødeskum
Petit four ass.
5 slags oste med marinerede valnødder
Frisk frugt

315.00 pr. kuvert.